• Lachgas Bestellen

  Wegens het verbod op lachgas is de verkoop gestopt

   HomeLachgas Bestellen

   Frisdrank

   Frisse versnaperingen

   • Spa Blauw

    Spa Blauw 50cl2.50

    -
    +

   Alcohol

   Alcohol onder de 15% (I.v.m. Corona wetgeving bezorgen wij tijdelijk na 20:00 geen Alcohol meer!)

   • Heineken

    Heineken 33cl3.00

    -
    +

   Snacks

   Zoete en zoute snacks

   • Croky Naturel

    Croky Naturel1.50

    -
    +
   • Croky Paprika

    Croky Paprika1.50

    -
    +
   • Croky Bolognese

    Croky Bolognese1.50

    -
    +
   • Mars

    Mars1.50

    -
    +
   • Snickers

    Snicker bar1.50

    -
    +
   • M&M's Big

    M&M's 400Gr8.00

    -
    +

   Overige

   Dempers en andere accessoires

   • Bic small

    Bic Small2.95

    Binnenkort weer beschikbaar
    -
    +

   Lachgas bestellen bij Lachgas Centrale is de beste keuze, of je nu als particulier of als bedrijf een bestelling wilt plaatsen. Wij garanderen onze klanten topkwaliteit lachgas, correcte, snelle afhandeling van een bestelling én de kans op een geweldig feestje! Wil je lachgas bestellen, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij je assisteren bij jouw lachgas bestelling.

   Wat is lachgas

   Lachgas is een kleur- en geurloos gas. De werkzame stof in deze populaire partydrug betreft di-stikstofmonoxide (N2O). Lachgas kan recreatief worden ingezet, maar het wordt ook veel toegepast in de medische industrie. Artsen gebruiken dit middel bijvoorbeeld voor het onder narcose brengen van patiënten. Dit lachgas is van medische kwaliteit en is vermengd met zuurstof.

   Recreatief gebruik van lachgas is het gebruik van lachgas als drogerend middel. In het uitgaansleven zien we een sterke stijging in het gebruik van lachgas als partydrug, echter vinden we lachgas ook steeds vaker terug bij huisfeesten en andere samenkomsten in de privésfeer. Het gebruik van lachgas belooft een avond vol plezier!

   De werking van lachgas

   Het inademen van lachgas resulteert in een kortstondige, sterke roes, die ongeveer 1 tot 5 minuten aanhoudt. De effecten van lachgas treden direct op. De gebruiker ervaart een gevoel van dronkenschap, waarbij hij/zij zich niet meer bewust is van wat er in de omgeving gebeurt. De gebruiker waant zich even in zijn/haar eigen wereld. Hierbij kunnen tijdelijk vervormde beelden van de realiteit worden gevormd. Men kan zich bijvoorbeeld dingen inbeelden, zoals dingen zien of horen die er in werkelijkheid niet zijn. Deze waanbeelden staan ook bekend als hallucinaties. Daarnaast kan men licht in het hoofd worden, minder pijn ervaren en zullen spieren ontspannen aanvoelen. Bij recreatief gebruik van lachgas is het gezondheidsrisico beperkt. Echter is het van belang om altijd voorzichtig om te gaan met lachgas.

   Lachgas dempers

   Om jouw ervaring met lachgas zo prettig mogelijk te maken, bieden wij een aantal accessoires aan. 

   Wij bieden bijvoorbeeld smaakdempers aan in de smaken perzik, citroen en aardbei. De zoetigheid van de fruitige smaken prikkelt de zintuigen des te meer, wat resulteert in een unieke lachgaservaring. Voor mensen die regelmatig lachgas gebruiken, zijn de smaakdempers een perfecte toevoeging om mee te variëren en een compleet nieuwe beleving te realiseren. 

   Daarnaast bieden wij een aluminium lachgas demper aan. Deze demper vermindert de geluidsoverlast van de lachgas tank met 80%, waardoor dit het ideale accessoire is voor feestjes die tot in de late uurtjes worden voortgezet. Deze demper schroef je gemakkelijk op de kraan van de fles.